Begin december ging de crowdfunding van start voor het unieke beeldroman-project Het lied van de vlinder van Reinier Sonneveld en Heina Dokter. Via het platform Voordekunst kregen mensen de kans om mee te werken en bij te dragen aan deze bijzonder graphic novel waar auteur Reinier al achttien jaar en illustrator Heina al 11 jaar aan werkt. En die mogelijkheid grepen velen aan! Uiteindelijk is de crowdfunding ruimschoots geslaagd, en zal de beeldroman dit voorjaar verschijnen bij Uitgeverij Brandaan.

Het lied van de vlinder begint met de plotselinge verdwijning van de vrouw van de bejaarde Jan. Het enige wat hij nog over heeft zijn de herinneringen aan haar. Tot hij op een dag opeens, uit het niets, hun liedje hoort – een lied dat alleen zij beiden kenden. De bron van het liedje zet Jan op een spoor, wat het begin is van een zoektocht vol barricades en onverwachte wendingen, in de hoop steeds dichter bij zijn verdwenen vrouw te komen.

De schitterende beeldroman Het lied van de vlinder, het literaire debuut van Reinier Sonneveld en Heina Dokter, is een ode aan de liefde. Een ideaal troost- en cadeauboek!

Nieuwsgierig? Kijk vind je een kort introductiefilmpje over het project.

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.