Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/brandaan/domains/uitgeverijbrandaan.nl/public_html/wp-content/themes/mrbara-child/parts/content-single.php on line 61

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brandaan/domains/uitgeverijbrandaan.nl/public_html/wp-content/themes/mrbara-child/parts/content-single.php on line 64

Na 18 jaar verhaalontwikkeling, 11 jaar illustreren en een zeer geslaagde crowdfunding, zal op zaterdag 15 juni de beeldroman Het lied van de vlinder feestelijk worden gepresenteerd.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je meer te horen over het ontstaan en achtergronden van het verhaal, en is uiteraard het boek beschikbaar. Een mooie gelegenheid voor crowdfunders en andere geïnteresseerden om de verschijning van dit bijzondere boek mee te vieren!

De beeldroman gaat over de bejaarde Jan die op zoek gaat naar zijn plotseling verdwenen vrouw. Een liedje zet hem op het spoor, waarna hij een zoektocht begint vol onverwachte wendingen.

De beeldroman Het lied van de vlinder, het literaire debuut van Reinier Sonneveld en Heina Dokter, is een ode aan de liefde. Klik hier voor meer informatie of om het boek te bestellen.

Wanneer: zaterdag 15 juni, 15.00-16.00
Waar: Sint Anna Kapel, Broederweg 10, Kampen
Entree: gratis: wel graag hier aanmelden

 

Close

Cart

Geen producten in de winkelwagen.